Door: NU.cw
11 april 2022

Diplomat Magazine heeft een bezoek gebracht aan de eerste editie van de Curaçao Experience 2022 in Den Haag. Tijdens de expositie waren meer dan 48 ambassadeurs uit verschillende landen aanwezig en werden nooit eerder vertoonde schilderijen tentoongesteld.

De Gevolmachtigde Minister van Curaçao, Carls Manuel (MFK) nam het initiatief voor de expositie. Premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) bezocht de tentoonstelling en gaf een toespraak waarin hij Manuel bedankte. “Als je om je heen kijkt, zie je prachtige kunstwerken. Deze hebben een bijzondere betekenis voor ons en het is ons doel dat deze werken indruk op u zullen maken”, sprak Pisas het publiek toe.

Manuel stelde eerder dat de schilderijen behoren tot het erfgoed van de Curaçaose cultuur. Ambassadeurs uit onder andere Argentinië, Guatemala en Zuid-Afrika reisden af naar Den Haag om de kunstwerken te bewonderen.

We made it to Diplomat Magazine!”, schrijft de Gevolmachtigde Minister op zijn Facebookpagina. “Dit is hoe we de wereld aanspreken.” In het artikel van Diplomat Magazine wordt de expositie uitvoerig besproken. “Het was een geweldige gebeurtenis. Bon bini, welkom op Curaçao", zo valt er te lezen in het bericht.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram