Door: NU.cw
31 maart 2022

De Curaçao Tourist Board (CTB) en Kolektivo zijn de nieuwe strategische partners van E-sport organisatie Fuego voor het jaar 2022. Het doel van het partnerschap is om meer toeristen naar Curaçao te trekken.

Bij E-sports worden professionele videogamers betaald om tegen elkaar te spelen. E-sports is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel in de videogame-industrie, tegenwoordig worden er veel toernooien en evenementen georganiseerd.

Fuego is de eerste E-sports organisatie die ooit is gelanceerd op Curaçao met uitbreiding naar het Caribisch gebied. “Het is een grote eer om samen te werken met organisaties als CTB en Kolektivo, omdat we geloven dat we samen mooie dingen kunnen bereiken voor ons eiland”, aldus de organisatie. 

Het welzijn van Curaçao is volgens Fuego een van de belangrijke doelen van de samenwerking. “Samen met Kolektivo hopen we het belang van duurzaamheid onder de aandacht te brengen en een maatschappelijke verantwoordelijkheid te creëren bij de jongeren generatie.”

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram