dinsdag 21 maart 2023 23:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
1 maart 2022

Gedeputeerde James Kroon (UPB) heeft een contract ondertekend met Quirina Marchena van DIMI Construcción voor renovatie van het slachthuis Bonaire.

Tijdens het tekenen van het contract waren ook Roy Martina, directeur van de directie Ruimte en Ontwikkeling (DRO) en Maurice Adriaens, hoofd van het departement van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) aanwezig. 

Kroon was al langere tijd bezig met de realisatie van het project, maar volgens hem duurde het proces om te komen tot een eindbeslissing lang. Hij is blij dat de eerste stap nu gezet is. “Bonaire kan trots zijn dit jaar nog te kunnen beschikken over een volledig gemoderniseerd slachthuis”, aldus Kroon. 

In het slachthuis kunnen mensen terecht om hun eigen vee te laten slachten. De veiligheid en het keuren van het vlees vóór en na het slachten is volgens het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) erg belangrijk. 

Beeld: Facebook Openbaar Lichaam Bonaire
-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram