donderdag 18 augustus 2022 03:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 november 2021

Princes Beatrix is gisteren op Curaçao aangekomen. Minister president Gilmar ‘Pik’ Pisas verwelkomde de prinses samen met gouverneur Lucille George-Wout op de luchthaven.

Het werkbezoek staat in het teken van de 25 jarige samenwerking tussen natuurorganisaties binnen de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA). Beatrix gaat langs verschillende sociaal-maatschappelijke initiatieven, spreekt betrokkenen over de impact van de coronapandemie en gaat kunstprojecten bezoeken.

Bij de conventie van DCNA op 26 november is Beatrix eveneens aanwezig. Bij deze conventie wordt de visie van jongeren op natuurbeheer gepresenteerd. In de avond wordt er een receptie gegeven. De gouverneur organiseert de receptie ter gelegenheid van de DCNA-conventie. De prinses is tot 28 november op het eiland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram