dinsdag 4 oktober 2022 16:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 november 2021

De Kustwacht organiseerde afgelopen weekend voor hun 25-jarige jubileum een voetbaltoernooi bij het veld van Mari Pampoen. Er deden verschillende justitiële ketenpartners op Curaçao mee die streden voor de ereplaats. Dat meldt Kustwacht Caribisch gebied dinsdag.

Het voetbaltoernooi startte met een wedstrijd tussen de Kustwacht en het Korps Politie Curaçao. “Er heerste op het veld een gezellige sfeer tussen de teams en er waren veel supporters aanwezig”, aldus de organisatie. De finale werd zondag gespeeld. Die ging tussen het team van kustwachtsteunpunt Curaçao en het Curaçaose militie-team. Het militie-team is eerste geworden van het toernooi.

De tweede plek ging naar het Kustwacht-team van Curaçao. Het Kustwacht-team van Aruba sleepte de derde plek in de wacht. De douane ontving de prijs van het meest gedisciplineerde team van het toernooi.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram