maandag 29 november 2021 18:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
16 november 2021

Het Rotary Walking Dinner (RWD) vindt op dertig november voor de zesde keer plaats. Dat meldt de organisatie in een persbericht. De bezoekers kunnen culinair genieten op verschillende plekken en het opgehaalde geld gaat naar het goede doel.

De route van de RWD wordt op de avond van het evenement bekendgemaakt. “Lopend door de straten van Pietermaai District een bijzondere diner-ervaring opdoen”, aldus Rotary Walking Dinner. Restaurants in de wijk hebben tafels ter beschikking, waarbij elke gang bij een andere plek wordt opgediend. Op dertig november wordt er om 18.00 uur bij Mr. Porter een aperitief en amuse uitgereserveerd. Vanaf daar gaan de deelnemers lopen naar de rest van de gerechten.

Mensen kunnen zich inschrijven in groepen van maximaal zes personen. De organisatie hoopt dat de deelnemers nieuwe restaurants leren kennen of eindelijk eten bij het restaurant waar ze al een tijdje willen eten.

RCW heeft als missie ‘de jeugd van Curaçao te stimuleren bij een duurzame ontwikkeling’. De organisatie heeft zich onlangs ingezet voor het inzamelen van leesboeken en het opzetten van schoolbibliotheken. “De opbrengst van het evenement komt ten goede aan de jeugd van Curaçao”, aldus RWD.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram