maandag 5 december 2022 07:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 juli 2021

Informashon.com begon als een nieuw initiatief van Six & Ten Productions, maar inmiddels heeft het platform 'a life of its own'. Informashon.com is een kennisplatform dat als doel heeft om geverifieerde informatie over alle onderwerpen te verstrekken aan het publiek door middel van artikelen, video's en een bedrijvengids.

Op de bedrijvengids van informashon.com wordt alle relevante informatie van alle soorten bedrijven vermeld, om zo de digitale toegankelijkheid van lokale Curaçaose bedrijven voor het publiek te verbeteren. Als onderdeel van de MKB database biedt Six & Ten Productions ondernemers de mogelijkheid om hun bedrijf gratis te registreren op informashon.com via de volgende link: https://informashon.com/add-your-listing/

Volgens Six & Ten Productions zorgt de registratie op het platform voor verhoogde digitale toegankelijkheid van het bedrijf voor alle bezoekers van informashon.com, wat daardoor weer zorgt voor extra groeimogelijkheden.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram