zondag 3 juli 2022 23:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
19 juli 2021

Op zaterdag 17 juli vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de kruising van de Kaya Essequibo en de Kaminda Lac. Een van de voertuigen kwam tegen de muur van een woning tot stilstand. Hierdoor raakte een waterleiding beschadigd. De bestuurders van beide auto’s bleken niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

De bestuurder van één van de auto’s bleek ook onder invloed van alcohol te zijn en werd hiervoor aangehouden. Hij werd naar het politiebureau gebracht voor een ademanalyse waarna hij een proces-verbaal en een rijverbod van 9 uur kreeg.

De bestuurder van de andere auto had een visa die verlopen was sinds juni 2021, maar hij gaf aan thuis een verblijfsvergunning te hebben liggen. Hij werd in afwachting van de juiste documenten naar het bureau gebracht. Nadat de documenten gebracht en gecontroleerd waren, mocht hij met een proces-verbaal voor het rijden zonder geldig rijbewijs naar huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram