maandag 26 juli 2021 22:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
3 maart 2021

Muzikant Edsel Juliet heeft een nieuw nummer uitgebracht: 'Danki Corona'. Ook voor de zanger veranderde er veel vorig jaar. Het nieuwe nummer vertelt ons wat hij in een jaar lang Corona heeft geleerd en wat het hem heeft gebracht.

Juliet behaalde in 2019 in het Nederlandse televisieprogramma 'All Together Now' een finaleplaats. Maar toen was daar corona, een lockdown met allerlei beperkingen en werden optredens geannuleerd.

“Mijn boodschap aan de luisteraars van dit nummer is: haal uit deze periode en uit dit lied je eigen boodschap. Ik waardeer in elk geval wat ik heb en geniet meer dan ooit van het leven.”, vertelt Edsel Juliet aan NU.cw vanuit Nederland.

Zoals zoveel van ons, vroeg hij zich af hoe lang dit zou duren. Juliet legt uit: “Hoe moet ik mij opstellen wanneer ik buiten ben? Ik groet vrienden en kennissen vaak uitbundig. Ik volgde dagelijks het nieuws en zag verschrikkelijke beelden voorbij komen. Ook de beelden van Curaçao en Aruba."

De muzikanten Eric Calmes, Igort Rivas, Dennis Aalse, en Alexy Montero, Delbert Bernabela, Eric Ignatia,  Daisy Janga, Vallery Kuster, Oongh Evertsz en Eric Wijngaarde hebben aan het nummer meegewerkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram