zaterdag 27 februari 2021 21:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
26 november 2020

Agenten hebben afgelopen maandag tijdens een patrouilledienst in de namiddag op de Kaya Andruw Jones een man aangehouden die marihuana aan het roken was in zijn auto. In de auto vonden de agenten, na de aanhouding van de 19-jarige, ook een geladen vuurwapen, cocaïne, marihuana en contant geld.

De politie benaderde de man achter het stuur die een wietsigaret aan het roken was. Een andere man stapte vervolgens uit de auto en probeerde te vluchten. Deze werd al snel door de politie in de kraag gevat en in de boeien geslagen.

De bestuurder zou vervolgens de auto hebben gestart en geprobeerd hebben te vluchten waarna hij kort daarna op een andere auto knalde.

De man is ter plekke aangehouden op verdenking van het overtreden van de Vuurwapen -en Opiumlandsverordening. Hij is voorgeleid aan een hulpofficier van justitie en wordt in voorlopige hechtenis geplaatst in afwachting van nader onderzoek van de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram