zaterdag 6 maart 2021 23:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
16 november 2020

Curaçao Restaurant Association  (CRA) in ontstemd na de persconferentie van gisteren waarin nieuwe maatregelen en een vervroegde avondklok bekend gemaakt zijn. De maatregelen gelden vooralsnog tot zeven december.

De CRA verwacht veel faillissementen in de sector nu de avondklok vanaf 21.00 uur geldt en stelt dat de sector hierdoor wederom hard geraakt zal worden. “De nieuwe tijd van 20.00 uur sluiten is echt een onmogelijke opgave voor de restaurants om genoeg omzet te kunnen maken. De verwachting is dan ook dat de bezoekersaantallen drastisch terug zullen lopen", aldus Egon Sybrandy, business manager van de CRA,

Daarnaast is de CRA van mening dat wanneer er niet aanvullend door de overheid gecompenseerd word in financiële vorm, het bijna onmogelijk is om een restaurant open te houden.

Volgens de CRA zijn de maatregelen onnodig omdat restaurants weinig tot geen besmettingen katen zien en zij zich netjes aan de maatregelen gehouden hebben. “Dan is het extra zuur dat we zo hard getroffen worden”, aldus Sybrandy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram