dinsdag 2 maart 2021 14:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
12 november 2020

Koning Willem-Alexander heeft donderdag online gesproken met vertegenwoordigers van de sectoren economie en onderwijs in Curaçao over de gevolgen van de corona-uitbraak in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Op 18 en 19 november spreekt de koning met vertegenwoordigers uit diezelfde sectoren op Sint Maarten en Aruba. Eerder had de Koning al een videogesprek met vertegenwoordigers van de medische sector op Aruba, Sint Maarten en Curaçao.

Door middel van telefoon- en online gesprekken en waar mogelijk werkbezoeken, informeren Willem-Alexander en Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie.

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram