maandag 8 maart 2021 14:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
4 november 2020

Het pand van Miles Jazz Cafe wordt nieuw leven ingeblazen. Het café gaat verder onder onder de nieuwe naam ‘Mr. Porter’. Tariq Maduro zal de nieuwe uitbater zijn van het nieuwe café aan de Nieuwestraat in Pietermaai.

Maduro doet dit met de uit de horeca bekende partners Lauw Jacobs en Wilfred Hendrikse. “We konden het niet langer aanzien dat deze plek aan het begin van de Nieuwestraat er zo verlaten bij lag” aldus Maduro.

Het zou een positief signaal af moeten geven aan het uitgaansleven in Pietermaai. Daarnaast garandeert Maduro dat het de relaxte uitgaansplek zal blijven zoals men die van voorheen kent.

Het enige dat veranderd is, is de buitenkant van het pand. Die heeft een andere kleur gekregen en het interieur, verlichting en de sfeer zijn aangepakt. Volgens de nieuwe uitbaters zou dit een vrouwvriendelijker indruk creëren. Ook het terrasmeubilair is vervangen. “Als je het dan toch gaat veranderen, dan ook maar meteen goed”, aldus Maduro.

Mr. Porter zal zijn deuren openen op woensdag 18 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram