dinsdag 9 maart 2021 02:19
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
4 november 2020

Het succesvolle lichtfestijn Mondi Mágiko bij Landhuis Bloemhof krijgt dit jaar geen vervolg. Door de huidige situatie rondom Covd-19 is het volgens de organisatie niet verantwoord het lichtjesfestijn te organiseren.

Het lichtjesfestijn in de tuin van Bloemhof werd vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd en trok ruim 18.000 bezoekers. Jong en oud konden genieten van een verlichte wandeling door de mondi van Bloemhof.

“We hadden ook dit jaar graag weer een beetje magie in het leven van de mensen gestrooid. Maar dat zal dit jaar niet gaan. Nu moeten we eerst voor elkaar zorgen en geen evenementen organiseren waar veel mensen bij elkaar kunnen komen. Veiligheid en gezondheid staan voorop”, aldus de organisatie.

Landhuis Bloemhof en Kara Productions kijken uit naar 2021 voor een tweede editie van Mondi Mágiko.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram