dinsdag 9 maart 2021 02:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
26 oktober 2020

2000 Hectare grond voor agricultuur is nog steeds niet beschikbaar. Dat schrijft voormalig minister van Gezondheid, Milieu en Natuur Suzy Camelia-Römer in een persbericht. Het is lang wachten op de grond doordat aanvragen met vertraging worden behandeld, zegt de partij PIN van Camelia-Römer.

PIN wil daarom dat er meer geïnvesteerd wordt in landbouw op het eiland. Wat de partij betreft moet dat niet over de verkiezingen heen getild worden, maar kan de regering Rhuggenaath daar ook werk van maken.

Camelia-Römer zegt dat ze als minister met het geven van cursussen in samenwerking met University of West Indies, Maharishi International Univerity en Syntropic Farms co. heeft geprobeerd de agricultuur naar een hoger niveau te brengen.

De watertarieven voor agricultuur moeten wat PIN betreft zo snel mogelijk naar beneden, zodat groente en fruit goedkoper en betaalbaar worden voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram