Door: NU.cw
14 oktober 2020

Het aantal coronabesmettingen stijgt woensdag met 26 tot 277 actieve gevallen. Dat meldt de afdeling Epidemiologie (EPI) in een verklaring. EPI zegt 175 mensen te hebben getest.

Uit 'contact tracing' van EPI is duidelijk geworden door wie acht mensen besmet zijn geraakt, van 18 mensen is dat echter onduidelijk. EPI zegt door te gaan met contacttracing om ook van deze mensen te weten te komen door wie ze de besmetting hebben opgelopen.

Door het overlijden van de Bonairiaanse patiënt huisarts Michael Hermelijn ligt er nog één patiënt in het ziekenhuis. 24 Mensen zijn hersteld van Covid-19 en daarmee zijn tot op heden 367 mensen weer opgeknapt.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram