donderdag 18 augustus 2022 03:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 oktober 2020

Het aantal besmettingen op Bonaire lijkt na een periode van 'gejojo' in aantal nieuwe cases, nu weer te verminderen. Gisteren is er zelfs maar één nieuwe besmetting geconstateerd. Ook op Aruba gaat het beter.

Afgelopen maandag was er een piek te zien in besmettingen op Bonaire, waarbij 10 personen positief getest werden.  Echter het aantal patiënten die in het ziekenhuis moeten verblijven, is al langere tijd stabiel.

De actieve besmettingen op Aruba zijn intussen fors gedaald. De teller staat op dit moment op 394. De directie Volksgezondheid Aruba heeft laten weten dat 40 personen coronavrij bleken te zijn, nadat zij preventief in quarantaine of isolatie verbleven hebben. Het aantal sterfgevallen op Aruba staat op dit moment op 31. 25 Patiënten liggen nog in het ziekenhuis.

Op Bonaire geven recente cijfers aan dat er 65 besmettingen zijn en 2 personen in het ziekenhuis liggen.

Curaçao telt 532 actieve besmettingen en 2 patiënten verblijven in het ziekenhuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram