maandag 15 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Feestgangers die prekario hebben betaald voor een stand langs de carnavalsroute, kunnen een carnavalsbeker ophalen, zo maakt Fundashon di Karnaval di Kòrsou (FDKK) bekend. Ze liggen klaar bij uitvoeringsorganisatie Ruimtelijke Ordening en Planning in Scharloo.

De carnavalsorganisatie benadrukt dat alleen hun klanten, die betaald hebben voor een standplaats of tribune, recht hebben op de befaamde ‘smart cup’. Daarnaast moeten ze niet met lege handen aankomen, maar moeten ze een digitaal betaalbewijs van de prekario kunnen aantonen.

Elke standplaatshouder heeft recht op 15 cups. De organisatie organiseert het uitdelen zo, dat er een drive-thru situatie wordt gecreëerd. Daarom roept FDKK de mensen op om de documenten bij de hand te hebben.

De bekers kunnen uitsluitend deze woensdag en donderdag tussen 13.00 uur en 18.00 uur worden opgehaald bij uitvoeringsorganisatie Ruimtelijke Ordening en Planning.