woensdag 21 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het Bevolkingsregister (Kranshi) en het Rijbewijzenbureau zullen maandag 11 december vanaf 12.00 uur ‘s middags gesloten zijn voor het publiek. Deze sluiting is in verband met een personeelssessie die op dezelfde dag zal plaatsvinden.

Afspraken die oorspronkelijk gepland waren voor deze dag worden verplaatst naar vrijdag 15 december, op hetzelfde tijdstip. Dit geldt vooral voor personen die een afspraak hadden voor het verkrijgen van een ID-kaart, paspoort, rijbewijs, of het afleggen van een examen. 

Het theorie-examen voor het rijbewijs wordt verplaatst naar dinsdag 12 december, volgens hetzelfde schema. Diensten die geen afspraak vereisen, kunnen op deze dag gewoon plaatsvinden bij het Bevolkingsregister.

Bij eventuele onduidelijkheden of wijzigingen in afspraken kan er een e-mail worden gestuurd naar sita@gobiernu.cw. Voor aanvullende informatie kan er contact worden opgenomen met het Service Loket op 433-3123.