vrijdag 1 december 2023
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie heeft donderdagmiddag maar liefst 71 boetes uitgedeeld tijdens een algemene verkeerscontrole. Agenten hielden zo’n 83 voertuigen aan aan de Schottegatweg-Noord ter hoogte van het politiebureau Rio Canario. Ook op de Suffisantweg werden automobilisten van de weg gehaald. Dat meldt Korps Politie Curaçao zondag.

De politie zegt dat er vooral overtredingen waren voor het rijden zonder (geldig) rijbewijs, onverzekerd rijden, een ongeldige keuringskaart, het niet betaald hebben van wegenbelasting en het niet dragen van een gordel.

Daarnaast ontbrak er op veel auto’s een kentekenplaat aan de voorkant van het voertuig. Sommige ruiten waren te donker geblindeerd, iets wat ook strafbaar is. En agenten hielden een aantal spookrijders aan, die vanaf de verkeerde kant een eenrichtingsweg inreden.De politie zegt dat er meer controles gaan plaatsvinden.

Laat de eerste reactie achter