dinsdag 30 mei 2023 11:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Irene Spoelstra
|
28 april 2023

Koningsdag 2023 is rustig verlopen, dit meldt een woordvoerder van de politie aan Nu.cw. Zowel in Otrobanda als in Punda heeft de politie niet hoeven ingrijpen. "Het was een super goede dag", aldus de woordvoerder.

Het was een drukke, maar vooral warme Koningsdag dit jaar. Ondanks temperaturen die bijna tot 35 graden stegen, weerhield het de feestvierende mensen er niet van de stad te bezoeken. De Nieuwestraat was zoals elk jaar een van de drukste straten in het centrum van Punda.

Vrijdag, zaterdag en zondag vinden er veel evenementen plaats, waarbij ook veel drukte wordt verwacht. Maandag is het Dag van de Arbeid, een nationale dag op Curaçao. De politie vraagt de Curaçaose bevolking om de positieve sfeer dit weekend vast te houden en om zich netjes te gedragen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram