donderdag 30 maart 2023 09:27
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 maart 2023

De politie kreeg vrijdagavond een melding van huiselijk geweld aan een adres in Hofi Monchi. Eenmaal daar aangekomen, bleek een man zijn vrouw en zijn kind te hebben mishandeld. Dit laat Korps Politie Curaçao weten in een persbericht. 

De man was tijdens de mishandeling in bezit van een mes. Dit verklaarde de vrouw aan de politie. Of de vrouw en het kind daardoor gewond zijn geraakt, is niet bekend. De man is na het incident op de vlucht geslagen, maar de politie kon hem in een restaurant aanhouden.

Het gaat om een 36-jarige Curaçaose man. Hij zit vast en er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het voorval. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram