maandag 5 december 2022 19:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 november 2022

Premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) kondigt op sociale media de bouw van een nieuw stadion in Soto aan. “Stadion Soto Arena coming Soon”. De regering Pisas heeft besloten om het stadion in negen maanden tijd in de regio Bandeabou te realiseren.

Reda Sociaal zal de komende maanden samen met lokale werkgroepen toezicht houden op de bouw van het stadion. De regering heeft een bedrag van 3,9 miljoen gulden voor de arena uitgetrokken. Volgens het bericht heeft de ministerraad ingestemd met het beschikbaar stellen van de overheidsfinanciering. In het stadion kan zowel voetbal als honkbal worden gespeeld. Daarnaast zullen er ook vergaderruimtes en een parkeerplaats worden gebouwd.

De premier, die zelf is geboren in Bandabou, schrijft dat je nooit moet opgeven en als je valt, je altijd weer op moet staan. “Soto Arena Stadion een realiteit”, schrijft de minister president met hoofdletters op zijn sociale media.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram