maandag 5 december 2022 20:30
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 november 2022

Verkeersboetes die nog openstaan moeten voor woensdag worden betaald. Dat laat het Openbaar Ministerie (OM) weten. Wanneer boetes niet op tijd worden betaald, zullen ze worden verhoogd.

De maandelijkse verkeerszitting vindt komende woensdag plaats en iedereen die een openstaande boete heeft dient de transactie voor die tijd te betalen. Om een boete te vermijden, kunnen de boetes vanaf zaterdag tot en met dinsdag betaald. De boete kan worden betaald bij het kantoor van ‘Paga bo but’ aan het Waaigat.

Voorheen konden de boetes ook contant worden betaald, maar het OM meldt dat dat nu alleen nog met de bankpas kan. Online kan nog wel worden betaald. Het OM benadrukt dat het belangrijk is om de boetes snel  te betalen om onnodig hoge boetes te voorkomen.  

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram