zaterdag 24 september 2022 07:54
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
13 september 2022

De bouw van een nieuw luxe resort in Brakkeput kan van start gaan. Ontwikkelaar LXRY Resort B.V. heeft een bouwvergunning ontvangen en daarmee is het startsein gegeven voor de bouw van vakantievilla’s en een winkelcentrum bij Brakkeput.

LXRY Resort heeft een omvang van 24.000 vierkante meter en is gelegen in het hart van Cas Grandi, Brakkeput, Jan Thiel, Montaña en Jan Sofat. Het resort bestaat uit 14 luxe villa’s, een winkelcentrum, een supermarkt, een sportschool, horeca en entertainment. De villa’s zullen eind 2023 worden opgeleverd en naar verwachting wordt het winkelcentrum met supermarkt in het laatste kwartaal van 2024 opgeleverd. Het LXRY Resort moet ook als een ontmoetingsplek gaan dienen met ‘elke avond gezelligheid, muziek en éénmaal per week een grote buiten markt.’ Ook zullen er evenementen gaan plaatsvinden in het winkelcentrum.

De inspiratie van het ontwerp van het winkelcentrum kwam van de Rotterdamse koopgoot, die als basis stond van het uiteindelijke ontwerp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram