maandag 11 september 2023 17:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie
|
31 augustus 2022

Het ‘No work no pay’ besluit voor de Curaçaose politie is van tafel. Dat is besloten in een gesprek tussen de agenten en minister van Justitie Shalton Hato (MFK), op voorwaarde dat het korps per direct hun werkzaamheden zou hervatten. Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

De politievakbonden en agenten van het Korps Politie Curaçao (KPC) kwamen dinsdagmiddag samen bij de vergaderzaal van de Staten om in gesprek te gaan met Hato. De acties volgen op een vergadering van de politiebond NAPB onder werktijd, waarbij onder andere kritiek bestond op het niet uit betalen van niet betaalde uren, het zogeheten ‘no work no pay’ besluit.

Toen de minister niet kwam opdagen besloot de politiebond om de vergadering te schorsen en een bezoek te brengen aan het Statengebouw, waar een directe confrontatie met Hato plaatsvond. Dit resulteerde in het besluit om de ‘No work no pay’ regeling op te heffen.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram