dinsdag 9 augustus 2022 07:44
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 augustus 2022

De eerste fase van het trainingsprogramma voor het werken in de toeristische sector is begonnen. De eerste groep cursisten is woensdag gestart met hun opleiding.

De Curaçao Tourist Board (CTB), het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) en het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) organiseerde onlangs drie registratiedagen voor mensen die geïnteresseerd zijn in een opleiding gerelateerd aan de toeristische sector. Ruim 600 deelnemers schreven zich in om deel te nemen aan de cursussen. 

De eerste fase van de cursus bestaat uit verschillende sessies over motivatie, houding, klantenservice en verantwoordelijkheid. “Dit zijn onderwerpen die zeer belangrijk en toepasbaar zijn voor de verschillende functies in de toeristische sector”, aldus CTB. De toeristenorganisatie organiseert zelf ook een informatiesessie, waarbij verschillende onderwerpen worden behandeld zoals marketing en toerismecijfers. Na een actieve deelname en honderd procent aanwezigheid bij de sessies ontvangen de cursisten een certificaat. 

In de tweede fase van het programma starten de specifieke opleidingen waarvoor de deelnemers zich hebben aangemeld, waaronder voor de functie van kok, serveerster, barman, gids en receptioniste. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram