dinsdag 12 september 2023 03:26
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
30 juni 2022

KLM hervat het vliegschema naar Curaçao. Dat meldt Dirk Buitelaar tegenover NU.cw. Woensdag bleef vlucht KL735 aan de grond op Schiphol in verband met het onvoorspelbare weer op Curaçao.

KL735 van woensdag 29 juni is donderdagochtend om 10.00 uur Nederlandse tijd vertrokken uit Amsterdam en zal om 13.30 uur landen op Hato Airport. Passagiers die woensdag met KL736 terug zouden vliegen naar Nederland, zullen vandaag vertrekken om 15.15 uur lokale tijd.

Dat betekent dat er donderdag twee KLM-vluchten landen op Hato. KL735 van donderdag 30 juni is om 12.10 uur Nederlandse tijd vertrokken. Reizigers van de KL736-vlucht van 30 juni lopen wel vertraging op. Het vliegtuig zal vrijdag pas vertrekken in verband met de verplichte rusttijden van het cabinepersoneel.

Vanaf vrijdag 1 juli vliegt KLM weer volgens het normale vliegschema.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram