zaterdag 24 september 2022 09:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
27 juni 2022

Liemarvin Bonevacia heeft zondag de 400 meter veroverd tijdens de Nederlandse Kampioenschappen. Met een tijd van 45,34 was de Curaçaose atleet te snel voor zijn tegenstanders.

Bonevacia werd eerder dit jaar bekroond tot Rotterdamse Sportman van 2021. De atleet stond als eerste sporter onder de Nederlandse vlag in de Olympische finale van de 400 meter. Afgelopen jaar wist Bonevacia een zilveren plak te bemachtigen op de Olympische Spelen met de estafetteploeg.

De Curaçaoënaar liep zondag zijn beste tijd van het seizoen. “Ik ben heel blij, alles gaat de goede kant op”, schrijft de atleet op Instagram. In maart raakte hij geblesseerd tijdens de training voor het WK indoor in Belgrado. Bonevacia en zijn team besloten niet te starten.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram