Door: NU.cw
8 april 2022

Onlangs hebben 23 sociaal werkers en docenten een certificaat ontvangen van het programma Biba Amor. Tijdens het onderwijsprogramma zijn de medewerkers getraind om met jongeren over seksualiteit te praten.

De certificaten werden uitgereikt door Minister van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) Dorothy Pietersz-Janga (MFK) en minister van Onderwijs Sithree van Heydoorn (MFK). Programma-coordinator Pharetza Bertrad-Damon benadrukte tijdens de speech het belang van Biba Amor en dat het geïmplementeerd moet worden in het reguliere lessysteem.

Zowel Pietersz-Janga als Van Heydoorn spraken hun steun uit voor het programma. “Het is belangrijk dat jongeren goed geïnformeerd zijn en hierdoor betere beslissingen kunnen nemen”, aldus de ministers.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram