zaterdag 27 november 2021 18:09
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Patou Hulzebos
19 november 2021

Maduro & Curiël’s Bank (MCB), CHATA en de Global Entrepreurship Week Curacao hebben elf bedrijven in het zonnetje gezet. Zij kregen erkenning voor de manier waarop zij zich hebben ingezet gedurende de coronapandemie.

MCB nomineerde vier bedrijven voor de MCB Komersiante Briante Award. Daarnaast nomineerde de bank drie bedrijven voor de MCB Komersiante Futuro Briante die tijdens de coronapandemie een nieuw bedrijf zijn gestart en die ondanks de situatie een succesvolle start hebben gemaakt.

CHATA nomineerde vier bedrijven die door hun leden werden voorgedragen voor de CHATA Fortalesa Award. Global Entrepreneurship Week Curaçao reikte een Lifetime Achievement Award uit aan de familie van wijlen Pablo Frederik. De familie ontplooit en ontwikkelt al meer dan tachtig jaar activiteiten in Saliña.

De drie organisaties hadden het idee om samen een Awards Night te organiseren omdat ze vinden dat er door samen te werken meer bereikt kan worden. El Roi Transport, Moving Innovation en Mosa Restaurant waren de winnaars van de drie awards.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram