zaterdag 3 juni 2023 01:22
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 februari 2021

Minister-president van Aruba Evelyn Wever-Croes heeft zich maandag laten inenten met het vaccin ter bestijding van Covid-19. Ook haar collega's van Volksgezondheid, Dangui Oduber en van Financiën Xiomara Maduro,  zijn gevaccineerd.

Wever-Croes zegt over te zijn gegaan tot vaccinatie omdat ze wil bijdragen aan het algehele herstel van Aruba. “Ik had eigenlijk op mijn beurt willen wachten voor de vaccinatie”, zegt de premier. “Maar gezien het algemeen belang heb ik me nu laten inenten om op die manier het goede voorbeeld te geven en anderen te inspireren om zich ook te laten vaccineren.”

Wever-Croes roept daarom iedereen in de Arubaanse samenleving op om zich te registreren, zodat ze gevaccineerd kunnen worden. Mensen die nog twijfelen hierover worden geadviseerd met hun huisarts te overleggen, zo stelt de minister-president.

Ze zegt respect te hebben voor diegenen die zich niet willen laten vaccineren, maar ze wenst ook respect voor het feit dat alle middelen worden ingezet om Aruba weer de oude te laten worden. “Er zijn veel mensen die te lijden hebben als gevolg van het corona-virus” aldus Wever-Croes.

“Het wordt tijd dat we gaan denken over hoe we het oude Aruba weer terug kunnen krijgen. Met het vaccin kunnen we nu eindelijk echt gaan werken aan de economische wederopbouw van ons land. Ik heb me laten ineneten omdat ik van mezelf hou. Ik hou van mijn familie en ik hou van Aruba.”

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram