zondag 21 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie heeft donderdag twee minderjarige verdachten aangehouden in het kader van een onderzoek naar verschillende overvallen. Dat maakt het Korps Politie Curaçao (KPC) bekend.

Het gaat om twee 16-jarige jongens. De aanhoudingen vonden plaats aan de Ceylonweg en de Timorweg in Buena Vista. Op beide adressen vonden ook huiszoekingen plaats waar spullen in beslag werden genomen die van belang zijn voor het onderzoek.

Het KPC deelde zaterdag een bericht dat er nog steeds een aantal overvallen wordt onderzocht. Het gaat om overvallen in onder andere Veeris, op de Weg naar Hato en op de Moontjeweg. Vrijdag werden een 20-jarige en een 26-jarige aangehouden in verband met de overvallen. Zaterdag werd een 21-jarige verdachte aangehouden. Ook vonden er vrijdag en zaterdag huiszoekingen plaats aan de Antillenweg.

Laat de eerste reactie achter