zondag 21 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De Kustwacht heeft woensdagavond een boot met 43 ongedocumenteerden onderschept. Het Maritiem Operationeel Centrum zag een boot die in de richting van Curaçao vaarde op de radar. Twee Metal Sharks werden naar de boot gestuurd voor onderzoek. Dat maakt de Kustwacht Caribisch gebied bekend.

Eenmaal bij de boten aangekomen bleek het om een ‘Yola’ boot te gaan met een flink aantal ongedocumenteerde mensen aan boord. De groep bestond uit 37 volwassenen en 6 minderjarigen. 42 ongedocumenteerden zijn afkomstig uit Venezuela en 1 uit Colombia.

De groep mensen is naar marinebasis Parera gebracht voor verder onderzoek.

1 reactie

 • Kees de Jager

  Gisteren een dagje naar Lions dive en beach resort geweest.
  Een voor ons geliefde plek met een goed restaurant.
  Echter moesten 30!! Gulden per bed betalen!
  Van de winter nog 20 en daarvoor 12 gulden.
  Schandalig toch? Zo jaag je mensen weg! Treurig.

Plaats een reactie