vrijdag 19 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het weekend van Hak’e Summer Festival 2024 zit erop. Vrijdag en zaterdag stonden verschillende grote namen op het programma, waaronder Olga Tañon op vrijdag en Nicky Jam op zaterdag. 

De deuren gingen vrijdagavond om 20.00 uur open en toen stond onder andere de Latijns-Amerikaanse zangeres Olga Tañon op het programma. De Puerto Ricaanse singer-songwriter wist het publiek aan het begin van de avond als openingsact meteen warm te maken voor een muzikaal weekend.

Zaterdagavond stond Nicky Jam als hoofdact op het programma. Voordat hij begon, traden Servando i Flortentine, erg bekend in Zuid-Amerika, op. Ondanks dat het publiek meezong, was er weinig beweging in te krijgen. Om 00.00 uur, een half uur later dan gepland, betrad Nicky Jam het podium en hij wist het publiek meteen wakker te schudden en op te zwepen met zijn muziek. Toen de Puerto Ricaans-Dominicaanse zanger het podium opkwam, was een luid gejuich van het publiek te horen.

Na het optreden van Nicky Jam was het publiek goed wakker geschud en bleef het dansen op de muziek die de dj’s vanaf het grote podium afspeelden. Er werd volop gedronken en gegeten in de foodcourt. Maar ook een grote groep mensen ging na het optreden van de hoofdact van de avond huiswaarts.