vrijdag 12 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Premier Gilmar ‘Pik’ Pisas (MFK) heeft een integraal ontwikkelingsplan in ontvangst genomen van de Federashon Kooperativanan Uní i Produkshon (FKUP), de coöperatie van visserij en landbouw. Dit schrijft het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur in een persbericht.

Het plan werd overhandigd door Ludson Lucas, voorzitter van FKUP en is opgesteld tijdens een vergadering van acht coöperaties. Het plan behandelt dertien belangrijke punten voor de sectoren landbouw, veeteelt en visserij.

Pisas liet tijdens de vergadering weten tevreden te zijn met het plan, dat steun van alle coöperaties heeft. Hij prees de samenwerking van de coöperaties en benadrukte het belang van een sterke agrarische sector voor de voedselveiligheid van het eiland. 

Het ministerie van GMN heeft al verschillende agrarische projecten voorbereid en ingezet om deze sectoren verder te stimuleren. 

1 reactie

  • Laten we hopen dat het gebruikt wordt waarvoor bestemd.
    NL moet dit goed monitoren!

Reacties zijn gesloten.