vrijdag 12 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Een vrouw is donderdag overleden, nadat ze tijdens het zwemmen in zee bij een hotel op Bandabou in de problemen kwam. Het gaat om een toeriste. Dit schrijft Korps Politie Curaçao (KPC) in een persbericht.

De politie ontving net na het middaguur een melding, waarop de hulpdiensten meteen in actie kwamen. Zowel de ambulance als politie kwamen ter plaatse. Ambulancepersoneel is begonnen met reanimeren, maar al snel werd duidelijk dat er meer hulp nodig was. Daarop is de vrouw met een ambulance naar het Curaçao Medical Center vervoerd.

Later op de dag werd bekendgemaakt dat de hulp niet mocht baten. De vrouw is in het ziekenhuis overleden. De nationaliteit en identiteit van de toeriste is nog niet bekendgemaakt, omdat de familie nog niet op de hoogte is. KPC start een onderzoek naar het trieste incident.