zondag 21 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De uitvaart van adjudant Toon Brood van de Koninklijke Marechaussee wordt vrijdagmiddag in Nederland gehouden. Collega’s en vrienden op Curaçao kunnen de uitvaart via een livestream bijwonen. Ook collega’s van Brood waren tijdens de uitvaart aanwezig en spraken lovende woorden over de adjudant.

Collega’s gaven Brood op 11 juni al op een waardige manier een laatste groet op marinekazerne Suffisant. Ter nagedachtenis werd een erehaag gevormd door collega’s. Betrouwbare bronnen meldden aan Nu.cw dat er, na de erehaag, een moment heeft plaatsgevonden waar ieder voor zich op passende wijze afscheid kon nemen van Brood.

Brood werd 31 mei vermoord tijdens een woningoverval. De politie heeft intussen vier verdachten in de zaak aangehouden. Het onderzoek loopt nog altijd.