zondag 21 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

WinAir voegt extra vluchten toe aan de route Curaçao en Sint-Maarten. Het gaat om vier extra vluchten per week, nu JetAir niet meer naar het Caribische eiland vliegt.

Grisha Heyliger-Martin (UP), de minister van Toerisme, Economie, Transport en Telecommunicatie (TEATT) van Sint Maarten, heeft overleg gevoerd met minister Charles Cooper (MFK) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) om de vergunning zo snel mogelijk rond te krijgen.

WinAir heeft volgens de vliegmaatschappij enkele dagen nodig voordat de nieuwe vluchten aan het bestaande schema toegevoegd kunnen worden. Wanneer de vergunningen worden verstrekt, zal de aanpassing mogelijk worden.
Sinds JetAir dinsdag failliet werd verklaard en alle vluchten schrapte, is er een groot aantal passagiers gestrand, waaronder op Sint-Maarten.