zondag 21 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie heeft vrijdagochtend een 19-jarige man opgepakt, omdat hij wordt verdacht van scooterdiefstal. Dit schrijft Korps Politie Curaçao in een persbericht.

De aanhouding vond plaats bij een woning in Seru Grandi. Agenten hebben de man bij de woning in de boeien kunnen slaan.

Het patrouilleteam vond een gestolen scooter in de tuin bij het huis. Deze is in beslag genomen. De verdachte is voorgeleid aan de officier van justitie en zit voorlopig vast, in afwachting van verder onderzoek.

Eerder deze week zijn er al twee andere mannen van 19 en 24 jaar gearresteerd voor scooterdiefstal aan de Cas Coraweg. Deze verdachten werden opgepakt bij een woning in Kaya Berom. De politie vond daarbij vijf gestolen scooters en een fiets. Het is niet bekend of de zaken met elkaar te maken hebben.