maandag 24 juni 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Federashon Futbòl Kòrsou (FFK) heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door de nieuwe statuten te ondertekenen en te laten goedkeuren door een notaris, waarmee de weg vrij is voor de vorming van een nieuw bestuur. Dit maakt de Curaçaose voetbalbond bekend in een persbericht.

Voorzitter van de FFK Ramiro Griffith en vicevoorzitter Sharetti Bryan ondertekenden de nieuwe Statuten zondag. De bond kan nu verdere voorbereidingen treffen voor de bestuursverkiezingen die eraan komen. Naar verwachting vinden deze in de laatste week van juli plaats.  Eerst moeten alle interne procedures zijn afgerond.

In de komende weken zal de FFK regelmatig updates geven over de voortgang van het verkiezingsproces en andere relevante ontwikkelingen.  De voetbalclubs dringen al langere tijd aan op het vervangen van Griffith.

Beeld: Federashon Futbòl Kòrsou

Laat de eerste reactie achter