maandag 24 juni 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Tien vrouwen nemen het zaterdagavond tegen elkaar op om de titel Miss Universe Curaçao. De missverkiezing vindt plaats in het Sandals Resort.

De dames die gaan strijden om de titel zijn Ryanne Busropan, Tiara Sluis, Shahaira Osepa, Kimberly de Boer. Ook Milayne Simon, Jesmelys Zink Angelista en Luigina Andreina Marti doen mee. Daarnaast nemen Saïde Carvajal, Liandra Lindeborg en Aleez van Eenenaam zaterdag deel.

De Miss Universe-organisatie heeft sinds vorig jaar nieuwe richtlijnen, die ook op ons eiland gelden. Daarmee is de verkiezing inclusiever geworden en kunnen bijvoorbeeld ook getrouwde en oudere vrouwen deelnemen. Ook vrouwen die een kind hebben mogen meedoen aan de beauty contest.

De schoonheidswedstrijd begint zaterdagavond om 20.00 uur. Voor het eerst zal Miss Universe Curaçao rechtstreeks op de platforms van Miss Universe bekeken kunnen worden met miljoenen volgers. Of klik hier voor het Facebookkanaal. Tv Direct verklaart tegenover Nu.cw dat zij de missverkiezing lokaal zullen uitzenden op televisie. Nu.cw is eveneens aanwezig in het Sandals Resort.

Nu.cw heeft de deelnemers voor je op een rijtje gezet.

De tien kandidaten die zaterdag strijden om de titel van Miss Universe Curaçao.