maandag 24 juni 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Even snel parkeren om iemand op te pikken bij de Arrivals op Curaçao International Airport is verleden tijd. Door de toegenomen drukte van passagiers die arriveren op het eiland, zijn meer bussen en shuttles nodig. Wanneer daar ook personenauto’s parkeren, ontstaan er opstoppingen in het verkeer.

Wie zich afvraagt of er nu betaald moet worden, wanneer men een geliefde of kennis ophaalt, hoeft zich geen zorgen te maken. In plaats van de strook die nu alleen bestemd is voor de shuttles, bussen en taxi’s, kunnen personenauto’s voor een kwartier gratis parkeren op de gewone parkeerplaats bij de Arrivals.

Op deze manier hoopt Curacao International Airport dat het verkeer bij de Arrivals meer gestroomlijnd wordt. De luchthaven plaatst wel een sidenote, namelijk dat dit een tijdelijke oplossing is en dat er wordt gekeken naar een maatregel die voor iedereen volstaat.

2 reacties

  • Gratis parkeren voor 15 minuten is niets nieuw. Dit was er heel lang al.

    • nee 15 minuten is nieuw. maar nu krijg je bij file bij de slagbomen dat je langer dan 15 minuten binnen bent, dan ben je natuurlijk de klos

Reacties zijn gesloten.