zondag 16 juni 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het Legends Football Tournament Curaçao wordt voor de tweede keer op Curaçao georganiseerd. Aan het toernooi doen bekende namen mee. De namen van de spelers werden woensdagmiddag tijdens een persconferentie in Sambil gepresenteerd. 

Enkele van de spelers die aan het toernooi deelnemen en Curaçao vertegenwoordigen zijn onder anderen Elvis ‘Kuchi’ Janga, Herbet Lucas en Curley ‘Keke’ Poppen. Vanuit Nederland zullen Clarence Seedorf, Patrick Kluivert en Aron Winter naar het eiland afreizen voor het toernooi. 

Andere spelers die meedoen zijn Romário de Souza Faria en Ricardo Rocha van Brazilië, Carlos ‘El Pibe’ Valderrama en René Higuita uit Colombia. Sergio Goycochea en Arnaldo Ortega komen voor Argentinie uit.

Het voetbaltoernooi brengt landenteams van vijf spelers samen, bestaande uit voormalige internationale voetbalsterren. Ze spelen twee wedstrijden van elke keer 15 minuten.

Het toernooi vindt op 9 en 10 mei plaats op de Curaçao Airport Venue, gelegen naast het Curaçao International Airport.