maandag 15 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie op Aruba schakelt de hulp van de bevolking in, in verband met het vinden van een levenloze foetus, die op 10 maart werd gevonden. Dat maakt het Korps Politie Aruba (KPA) donderdag bekend.

Het KPA kreeg zondag een melding dat er iets in de buurt van Rancho Piedra Cora was gevonden. Degene die de melding had gedaan dacht in eerste instantie dat het om een dood dier ging. De agenten die ter plaatse kwamen, zagen dat het om een dode foetus ging die in kleding was gewikkeld.

De foetus werd dezelfde dag nog op verzoek van de officier van justitie in beslag genomen. Een dag later constateerde een politiedokter dat het om een jongetje van vijf tot zes maanden in ontwikkeling ging, dat enkele dagen voor 10 maart ter wereld is gekomen.

De politie op Aruba doet een oproep aan iedereen die iets meer weet over de zaak om contact op te nemen met de Jeugd en Zedenpolitie op Aruba. Contact opnemen kan via telefoonnummer 2813180 of via de anonieme tiplijn 11141.