donderdag 13 juni 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Een bezoeker van Atlantis Beach, die van een dagje zon genoot, is dinsdagmiddag bestolen. De persoon was aan het snorkelen op het bekendste kitesurfstrand van Bonaire, toen onbekenden ervandoor gingen met spullen van de snorkelaar. Dit meldt Korps Politie Caribisch Nederland.

De bezoeker had zijn spullen opgeborgen in twee boodschappentassen, die door de eigenaar waren achtergelaten op het strand. Iets later werden de tassen verderop teruggevonden, maar waren de dure spullen verdwenen.

Zo hebben de daders zwarte ‘Buds 2’ oordopjes meegenomen van het merk Samsung, met een witte case eromheen. Ook werd de Ray Ban-zonnebril van de snorkelaar meegenomen. Waarschijnlijk waren de dieven merkgevoelig, want ook een mouwloos shirt van Nike werd meegenomen.  

Het is niet bekend of de eigenaar van de spullen een toerist was, of woonachtig is op Bonaire. De politie laat weten dat de zaak wordt onderzocht.