vrijdag 14 juni 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het opleidingsschip BAP Unión van de Peruaanse marine brengt in april een officieel bezoek aan Curaçao. Het schip is bijna aan het einde van een wereldreis die vorig jaar is begonnen. De haven van Curaçao is de laatste op de route.

Nadat de BAP Unión een bezoek aan Curaçao heeft gebracht, vervolgt het haar reis via het Panamakanaal terug naar de thuishaven Callao in Peru. 

De Curaçao Sail Foundation (CSF) is nog in overleg met de commandant van het schip om de laatste hand aan een programma voor dit bezoek te leggen. De bemanning zal diverse plekken op het eiland bezoeken en onder andere de Christoffelberg beklimmen.

Het schip ligt van 3 tot en met 6 april in de haven. Op donderdag 4 april is het tussen 11.00 uur en 18.00 uur toegankelijk voor het publiek.