vrijdag 19 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De politie op Bonaire heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een bestuurder bekeurd voor roekeloos rijgedrag. Dat maakt het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) bekend.

Een bestuurder reed met hoge snelheid richting de Kaya Korona. Een patrouille van de politie zag de auto en ging er achteraan. Geluidssignalen en een teken om te stoppen, waren voor de bestuurder niet genoeg reden om zijn auto aan de kant te zetten. 

De auto haalde meerdere voertuigen in en reed met hoge snelheid weg. Doordat de bestuurder zo hard reed, besloot de politie om de achtervolging op de Kaminda Tras di Montaña te staken. Iets later werden het voertuig en de bestuurder bij een adres in Rincon aangetroffen. 

De bestuurder werd bekeurd voor roekeloos rijgedrag. Over een arrestatie spreekt het KPCN niet.