zondag 21 juli 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De zeven dames die om de titel strijden voor Reina Sèu, oftewel koningin van de Seù, zijn bekendgemaakt. Dit melden verschillende mediakanalen op hun platformen.  

De uitverkorenen zijn Cinderella Hanst, Julianne Macias Tenorio, Giovancyndra Toppenberg, Ishaina Girigorie, Ghiäny Vrutaal, Génesis Koeiman en Talisha Martina. De vrouw die Reina Seù wordt, krijgt een prominente rol tijdens de Seùparade, als viering voor het Oogstfeest. 

De verkiezing tot Reina Seù vindt zaterdag 16 maart plaats bij Landhuis Groot Santa Martha, zo meldt de Èxtra. Toeschouwers zijn welkom vanaf 19.00 uur en volgens de krant gaan om 20.00 uur de deuren dicht. Kaartjes voor de avond kosten 15 gulden en zijn verkrijgbaar bij de 4th of July Snek in Barber of bij Bugs Bunny in Mahaai.

Beeld: Facebook: Reina Seù Kòrsou