zondag 21 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Quincy Promes is donderdag aangehouden in Dubai. De voetballer was met zijn team van de club Spartak Moskou, op trainingskamp in de Verenigde Arabische Emiraten, ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Dat melden Russische media volgens RTL Nieuws.

Russische media melden dat Promes niet met zijn teamgenoten terug naar Moskou kon vliegen. De reden dat de voetballer wordt vastgehouden, is nog onduidelijk.

Promes werd twee weken geleden in Nederland veroordeeld tot zes jaar celstraf vanwege betrokkenheid bij cocaïnesmokkel. Volgens sportwebsite sportmail.ru staat de aanhouding niet in verband met de vervolging. De NOS schrijft dat de aanhouding te maken zou hebben met een lokale overtreding. Russische media spreken van een verkeersongeval, waarna de voetballer de locatie zou zijn ontvlucht.

Spartak Moskou heeft nog geen reactie gegeven.